Deze website maakt gebruik van cookies om het browsen voor u te optimaliseren. Door gebruik te maken van onze website stemt u in met het gebruik van cookies op uw toestel zoals beschreven in ons Cookiebeleid.
Boek nu

Beoordelingen

8,0 Beoordelingsscore
Overzicht score
Hygiëne
7,8
Comfort
7,7
Locatie accommodatie
9,3
Faciliteiten
7,5
Personeel
8,4
Waar voor uw geld
7,5
Beoordelingen
    Piet
    be
    8,8
    20 oktober 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Floris
    nl
    7,1
    8 augustus 2017
    Veel lawaai vroeg in de morgen, om 6.30 werden er al glasbakken geleegd
    Prettig appartement met klein keukentje
    K V
    nl
    7,1
    26 juli 2017
    Prima ligging
    Beetje versleten meubels, achterstallig onderhouden
    Ligging
    Mireille
    nl
    6,2
    30 juni 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Isabellita
    nl
    9,2
    12 juni 2017
    Ruim appartement met mooi uitzicht over de stad Bergen
    Er was geen kast of kapstok waar je iets kon ophangen. Er was een ruime keuken, gegeven de grootte vh appartement (rond 30m2) maar geen waterkoker of iets om thee/koffie te zetten. Wel servies & bestek en kookplaat.
    Heel ruim appartement met mooi uitzicht over het centrum v Bergen
    Margot
    nl
    8,3
    28 februari 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Wim
    be
    7,5
    3 oktober 2016
    Mooie locatie in centrum Bergen.
    Was geen ontbijtfaciliteit. Prijs hoog voor alleen een kamer.
    Mooie locatie in centrum Bergen, ruime kamer.
    Ingrid
    nl
    9,6
    15 september 2016
    familieweekend
    Een dun dekbed of dekentje. Dikker kussen.
    De ligging. Vriendelijkheid van het personeel. Heel schoon.
    Bob
    nl
    9,2
    6 september 2016
    De bedden waren slecht, wij kwamen uit de bergen voor een tocht van 4 dgn. en de bedden in de hutten waren beter! Hier kregen wij allebei pijn in onze rug . . . Jammer....., verder uitstekend!!
    Wij kregen een upgrade naar een groter appartement, 20 m2 extra! Locatie = perfect! Vriendelijk en behulpzaam personeel
    Marcel
    nl
    7,0
    22 augustus 2016
    Goed naar niet goedkoop
    Het continu door het onderliggende restaurant veroorzaakte geluid van karren met snerpende ijzeren wieltjes.
    Prima appartement gunstig midde in get cenrrum gelegen
    Leroy Peeters
    nl
    8,3
    16 augustus 2016
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    nl
    8,3
    1 augustus 2016
    Mooi centraal gelegen appartement
    Het voornaamste minpuntje is dat er geen directe parkeergelegenheid is bij het appartement/hotel. Je moet parkeren in een openbare parkeergarage, paar straten verderop. Hier betaal je 200 kr. voor per 24 uur. Voor 1 nachtje is het niet erg, maar als je langer blijft kan dat de kosten wel laten oplopen en is het verstandig om hier rekening mee te houden.
    Het appartement is zeer ruim ingedeeld, met genoeg spullen om Bergen een paar dagen te leren kennen. De ligging is centraal, personeel gastvrij en spreekt goed Engels. Alle bezienswaardigheden zijn op loopafstand te bereiken, wat een pluspunt is.
    ALWIN
    nl
    5,4
    27 juli 2016
    goede keus voor stappende jongeren die weinig eisen hebben.
    Slecht oud bed, ligt als een trampoline + oude bedbank waar je niet fatsoenlijk op kan zitten. Gingen met rugpijn naar huis. Geheel heeft een Oost Europese indruk in de appartementen.
    Warme douche, centrale locatie.
    Lyda
    nl
    7,5
    22 juli 2016
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    a
    nl
    6,7
    23 februari 2016
    Bedden zijn smal (staat ook op de site dus was bekend), keuken is te klein om echt iets mee te doen (ook te beperkte middelen: afzuigkap werkt niet, geen deksels voor de pannen, geen bestek om in de pan te roeren, dat soort kleine maar ergerlijke dingen), brandalarm gaat zomaar aan en weer uit zonder dat iemand van het hotel iets komt vertellen, TV begint midden in de nacht keihard te zoemen, muur badkamer vies, etc.
    De lokatie is geweldig, midden in het centrum en het personeel aan de balie beneden is heel vriendelijk. Verder niet duur als je een goede deal hebt (wij hadden Eur 337,- voor 5 nachten met 2 personen).
Sluiten